Salata de cruditati
Cand sotul comenteaza ca "de cand ti-ai facut blog culinar parca m-ai pus la ingrasat cu atatea prajituri si mancaruri complicate" te scarpini in cap, mergi la piata si... pui de o salata.
De cruditati daca e primavara inca si toate sunt proaspete si fragede.
Ingrediente:
* 2 morcovi mari
* o jumatate de telina
* o legatura de ceapa verde
* 8 rosii cherry
* otet balsamic
* 3 linguri de iaurt slab
* o lingura de mustar
* 10 ml ulei de masline
* sare si piper
(eu am adaugat si capacele de la ardeii pe care i-am umplut in reteta asta, dar nu fac parte neaparat din aceasta salata).
Prepararea salatei:
Se curata si se spala legumele. Ceapa se taie marunt, morcovii si telina se dau pe razatoarea mare iar rosiile cherry se taie in 4.
Se face un sos din otet, ulei, iaurt, mustar, sare si piper si se amesteca cu salata.
Eu am pus branza rasa doar pentru decor, dar daca iti place, poti pune si cubulete de branza in salata.
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu